Satinfo

Média, tévézés, rádiózás

Két héten át ingyenesen érhető el a Sport1 a MinDig TV kínálatában!

2019. november 11. 11:25 - Satinfo

Két hétig kódolatlanul nézhető a Sport1 tévécsatorna minden MinDig TV néző számára.

sport1_magyar.png

  1. november 11. és november 24. között 750 ezer háztartásban lesznek díjmentesen láthatóak kézilabda, futball és darts mérkőzések az AMC Magyarország és az Antenna Hungária megállapodásának köszönhetően.

 

A kódolatlan időszak kiemelt tartalmai:


November 14-19.: A 2020-as labdarúgó Eb-selejtezők csoportkörének utolsó két fordulója – hat játéknap alatt 9 Eb-selejtező-mérkőzéssel (például Anglia, Spanyolország és Németország meccseivel).

November 15.: Brazília-Argentína barátságos labdarúgó mérkőzés.

November 16-17.: Négy magyar érdekeltségű kézi BL-mérkőzés a Veszprém, a Szeged, a Ferencváros és a Győr csapataival, valamint három magyar érdekeltségű EHF-kupa mérkőzés (Balatonfüred, Tatabánya és Csurgó).

November 22-24.: Darts Players Championship Finals, a háromszoros világbajnok Michael van Gerwennel.

November 23.: a legrangosabb dél-amerikai labdarúgó-kupasorozatnak, a Libertadores-kupának a döntője Limából: Flamengo - River Plate.

November 23-24.: Férfi kézi BL, 9. forduló: Telekom Veszprém – Kielce és Celje - MOL-Pick Szeged; illetve az EHF-kupából az Ademar León – Balatonfüred párharc visszavágója.

 

A Sport1 tévécsatornája a D jelű multiplexen, és az 29. programhelyen fogható, a vétellel kapcsolatos információ a MinDig TV oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

 

Doga

Forrás: www.dtvnews.hu

Szólj hozzá!
Címkék: MinDig TV Sport1

A bejegyzés trackback címe:

https://satinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr7015301342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása