Satinfo

Média, tévézés, rádiózás

Digitális átállás - 2020

2020. március 09. 11:03 - Satinfo

2020. 03. 18. - TECHNOLÓGIAVÁLTÁS - II. ÜTEM

img_3195.JPG

  1. március 18-án 00:00 és 12:00 óra között teljes vagy részleges leállás, műsorszünet várható.

Az érintett körzetekben, többek között Budapest vételkörzetében a DVB-T2 technológiára történő átállásra, valamint további frekvenciacserékre kerül sor.

Az ingyenes MinDig TV felhasználóknak az üzemszünetet követően szükségessé válhat a dekóderek ill. lapostelevíziók újrahangolása.

Azoknak a MinDig TV Extra előfizetőknek, akik nem rendelkeznek a DVB-T2-es HEVC rendszerű adások vételére alkalmas televízióval, és ezt az adategyeztetés során jelezték az Antenna Hungáriának, be kell üzemelniük a postán kapott új dekódert. Az átállás után ugyanis már csak az új eszközzel, ill. az arra alkalmas tévékészülékekkel lesznek foghatók a MinDig TV Extra szolgáltatás csatornái. Az üzemszünetet követően újra kell hangolni az eszközt ill. a televíziókészüléket.

Az érintett telephelyeket itt nézheti meg

Az új dekóder üzembehelyezéséhez itt talál videós segítséget valamint a használati útmutatót itt olvashatja

Szintén március 18-án 00.00 és 06.00 óra között adókarbantartás miatt időszakos leállás lesz a budapesti FM rádiós műsorsugárzásban:

Budapest OMK – 2020.03.18-án 00:00 - 06:00 óra között félteljesítményű sugárzás, 15-15 perces leállásokkal az időszak elején és végén.

Érintve: Kossuth FM, Petőfi FM, Bartók FM, Dankó FM, Sláger FM, Manna FM, Retró Rádió.


A munkálat ideje alatt csak a szükséges ideig szünetel a műsorsugárzás.

 

Doga

Forrás: www.mindigtv.hu www.ahrt.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://satinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr4815511964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása