Satinfo

Média, tévézés, rádiózás

IDEIGLENES SZERZŐDÉSEKET KÖTÖTT A MÉDIATANÁCS

2018. október 05. 17:06 - Satinfo

A Jazzy Rádióval és a Sunshine FM-mel.

jazzy_1.png

Ideiglenes hatósági szerződést köt hatvan napra – október 28. és december 26. között – a Médiatanács a fővárosi Jazzy Rádió szolgáltatójával, miután annak médiaszolgáltatási jogosultsága 2018. október végén, tizenkét év után lejár a Dél-Budapest 90,9 MHz-es rádiós frekvencián, amelynek pályáztatása szeptember elején megindult.

Immár második alkalommal, szintén hatvan napra szóló ideiglenes hatósági szerződés megkötéséről döntött a testület az október 12. és december 10. közötti időszakra a Sunshine FM szolgáltatójával a Nyíregyháza 99,4 MHz-es kereskedelmi hasznosítású frekvenciára, amelynek új pályázati eljárása május végén kezdődött meg.

A tanács arról is határozott, hogy a Kaposvár 99,9 MHz-es rádiós frekvenciapályázat tartalmi vizsgálatának keretében – további tények tisztázása érdekében – felvilágosítást kér az alaki feltételeknek egyedül megfelelt Mambó Rádió Kft.-től.

 

Doga

Forrás: www.radiosite.hu

Szólj hozzá!
Címkék: NMHH FM Jazzy

A bejegyzés trackback címe:

https://satinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr4814283737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása