Satinfo

Média, tévézés, rádiózás

JÚNIUS 15-ÉN ELSTARTOL A RETRO RÁDIÓ

2018. június 14. 12:11 - Satinfo

Az országos lefedettségű kereskedelmi rádió népszerű műsorvezetőkkel, és a legnagyobb retro zenékkel indul országhódító útjára.

retro_radio.jpg

A rádiózás elismert műsorvezetőivel országosan június 15-től lesz hallható a Retro Rádió. A zenei kínálatban megtalálhatóak lesznek a 60-as évektől a 90-es évekig bezárólag a legnépszerűbb külföldi és magyar előadók legnagyobb retro slágerei, a műsorvezetők pedig vendégül is látják azokat a népszerű hazai énekeseket és zenészlegendákat, akik dalaikkal meghatározták az elmúlt évtizedek zenei palettáját.

A több, mint másfél év után megszólaló országos kereskedelmi rádió az ország közel teljes területén fogható lesz.

„Az országos kereskedelmi rádiók piacán évek óta tátongó űrt szünteti meg a Retro Rádió elindulása. A kutatások azt a sejtésemet igazolták, hogy Magyarország felnőtt lakosságának túlnyomó része a retro zenei irányzatot kedveli” – nyilatkozta Bakai Mátyás, az országos vételkörzetű kereskedelmi rádiós médiaszolgáltatási jogosultsággal rendelkező Hold Reklám Kft. tulajdonos-ügyvezetője.

Az országos kereskedelmi csatorna reggeli műsorát az összeszokott és népszerű páros, Hudák Anita és Hepi Endre vezeti, őket délelőtt 10.00 órától a szintén tapasztalt rádiós, Leirer Tímea követi a mikrofon mögött. Hétfőtől péntekig délután 16.00 és 21.00 óra között Dénes Tamás veszi át a mikrofont, kívánságműsorral és aktuális információkkal, programajánlókkal várja a hallgatókat. A retro műfaj hazai helytartója, Várkonyi Attila – DJ Dominique – hétköznap esténként 21 órától a Sztársáv című műsorában a legnagyobb hazai közéleti sztárokat látja vendégül.

Péntek és szombat esténként a Retro Party-ban az elmúlt évtizedek legnépszerűbb disco lemezeit pörgeti, vasárnaponként pedig 10.00-től négy órán át a legendássá vált beszélgetős műsorával, a Sztársáv Extrával jelentkezik. A hétvégén vasárnap délutánonként Klamancsek Krisztián tolmácsolásában egy speciális retro slágerlistát hallhatnak a hallgatók, ahol legendás évek legendás zenéi, köztük igazi zenei ritkaságok csendülnek fel. A késői órákban Nyerges Izabella szórakoztatja az éjszakai rádiózókat.

Doga

Forrás: www.radiosite.hu

Szólj hozzá!
Címkék: FM Retro Radio

A bejegyzés trackback címe:

https://satinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr8614047516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása