Satinfo

Média, tévézés, rádiózás

ÚJ FREKVENCIAPÁLYÁZATOK

2018. június 07. 11:58 - Satinfo

Két nyíregyházi, egy soproni, és egy zalaegerszegi médiaszolgáltatási lehetőség hasznosításáért lehet jelentkezni.

nmhh_nagy_uj_1.png

Több helyi kereskedelmi rádiós médiaszolgáltatási lehetőség pályáztatását is elkezdte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság a közelmúltban. Négy frekvenciáért lehet jelentkezni, ebből kettő nyíregyházi, egy soproni, és egy zalaegerszegi.

A nyíregyházi 99,4 MHz és 103,9 MHz, valamint a soproni 94,1 MHz esetében a műsorszolgáltatói engedélyének lejárta miatt írták ki a pályázatokat, a zalaegerszegi 88,9 MHz-nél pedig egy korábban használt, de már egy ideje inaktív frekvenciát hasznosít újra a hatóság.

Alapvetően hasonló feltételekkel került kiírásra a négy frekvencia. A műsorstruktúra szempontjából viszont jelentős különbség, hogy amíg a két nyíregyházi és a soproni lehetőség pályázatában 51 perc és e feletti „helyi közélettel foglalkozó, a helyi mindennapi életet segítő műsorszám” vállalására kaphatnak maximális pontot a pályázók, addig a zalaegerszegi frekvenciánál ez 120 perc, és kettővel több pontot ér.

A nyíregyházi 99,4-en jelenleg a Sunshine FM, a 103,9-en a Retro Rádió, a soproni 94,1-en pedig a Rádió 1 Sopron érhető el.

Doga

Forrás: www.radiosite.hu

Szólj hozzá!
Címkék: NMHH FM

A bejegyzés trackback címe:

https://satinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr9514029788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása