Satinfo

Média, tévézés, rádiózás

NEM TOLONGTAK A JELENTKEZŐK A VESZPRÉMI 95,1 MHZ-ÉRT

2018. május 04. 14:56 - Satinfo

Az NMHH közzétette a beadott pályázati ajánlatok listáját.

nmhh_nagy_uj.png

Nyilvánosságra hozta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság a veszprémi 95,1 MHz-ért jelentkező cégek listáját. A tegnapi határidőre mindössze az FM4 Rádió Kft. adott be pályázati ajánlatot. Az FM4 Rádió Kft. korábban a Mária Rádiót üzemeltette ezen a frekvencián, de a Médiatanács januárban nem hosszabbította meg az állomás műsorszolgáltatási engedélyét, jogi akadályokra hivatkozva. A Mária Rádió azóta ideiglenes jogosultságokkal szól a 95,1 MHz-en, de ha a pályázati eljárás során sikerrel járnak, a következő években is folytathatják a sugárzást.

 

Elérhetőek a budapesti frekvenciatervek

 

Az NMHH publikálta a három újrapályáztatott budapesti frekvencia sugárzási jellemzőit is. Ezek közül a 90,9 MHz-en jelenleg a Jazzy Rádió, a 99,5 MHzen a Retro Rádió, a 100,3 MHz-en pedig a Lánchíd Rádió kizárólag zenei összeállításokat tartalmazó adása hallható.

Doga

Forrás: www.radiosite.hu

 

Szólj hozzá!
Címkék: NMHH FM

A bejegyzés trackback címe:

https://satinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr2813889842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása