Satinfo

Média, tévézés, rádiózás

A UPC Direct átrendezi a csatornahelyeket

2018. április 06. 11:51 - Satinfo

A UPC Direct még egyszerűbbé teszi a televíziózást

upc_nagy.jpg

A UPC Direct még egyszerűbbé teszi a televíziózást, ugyanis a műholdas szolgáltató újrarendezi néhány csatorna helyének kiosztását, hogy azok sorrendje még jobban megfeleljen a nézők kívánságainak. Azok az előfizetők, akik rendelkeznek UPC Direct mediabox berendezéssel, április 6-ától már élvezhetik is az új és egyszerűbb csatornakiosztást.

Az új csatornasorrend a minőséget helyezi előtérbe. Összesen 7 csatorna helye változik: a TV2 a Light TV csomagban, az RTL Spike, a Paramount, az M3 és a Comedy Central a Medium TV, valamint a Nick Jr. és a Comedy Central Family a Plus HD TV csomagban.

A változás semmilyen egyéb tevékenységet nem igényel a mediabox berendezéssel rendelkező előfizetők részéről. Azonban azon ügyfeleknek, akik saját vevőkészülékkel rendelkeznek, érdemes újrahangolást végezniük, hogy továbbra is élvezhessék a csatornák műsorkínálatát – ehhez igény esetén online vagy telefonon a UPC Direct ügyfélszolgálatán kapnak segítséget.

A Nick Jr. csatornahelye transzpondermozgás miatt már április 3-án megváltozott. Szintén kedd óta az előfizetők az MTV Europe helyén a Viacom magyar nyelvű zenecsatornáját, az MTV Hungary-t érhetik el.

A teljes lista a csatornahely változásokról az alábbi összefoglaló táblázatban található.

A listázott csatornahelyek kizárólag a UPC Direct által biztosított, automatikus hangolással rendelkező vevőkészülékekre érvényesek. A saját vevőkészülékkel rendelkező előfizetők a hu.upcdirect.com oldalon találják meg a hangolási instrukciókat.

 

Csatornahely

Csatorna

Csomag

18

RTL Spike

Medium TV

12

TV2

Light TV

13

Comedy Central

MediumTV

14

Comedy Central Family

Plus HD TV

15

Paramount

Medium TV

16

M3

Medium TV

108

Nick Jr.

Plus HD TV

130

MTV Hungary

Medium TV

 

Doga

Forrás: UPC Direct

Szólj hozzá!
Címkék: UPC Direct

A bejegyzés trackback címe:

https://satinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr5113814040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása