Satinfo

Média, tévézés, rádiózás

HD-ra vált a BonumTV

2017. szeptember 21. 15:16 - Satinfo

A BonumTV indulása óta folyamatosan fejleszti szolgáltatását, ennek keretében 2017 október 1-től a csatorna HD minőségben is sugározni fogja műsorait.

bonum_tv.png

A BonumTV SD és HD adásának párhuzamos sugárzása folyamatos lesz a falvakat ellátó kisebb kábelszolgáltatók kérésére, így megmarad a lehetőségük, hogy a HD adást, vagy annak SD minőségre lekonvertált változatát osszák el előfizetőik számára. A csatorna SD adásának sugárzása előre láthatólag 2019. végéig tart majd, ezt követően az SD formátum elosztása megszűnik.

Az egyre több elkötelezett néző által kedvelt, a magyar piacon hét éve jelenlévő csatorna a következő hónapokban országos tévépremierrel, új műsorokkal és új műsorvezetőkkel színesíti programkínálatát.

Az elmúlt években a csatornán jellemzően katolikus tartalmak voltak elérhetők, amik a jövőben is megmaradnak, de emellett megjelennek más felekezetek műsorai, képviselői is.

Az ősz további jelentős változásokat hoz a csatorna éltében, mivel a hirdetők számára elérhetővé válik a BonumTV eddig nem értékesített szpot és nonszpot reklámideje is.

 

Doga

Forrás: www.bonumtv.hu

Szólj hozzá!
Címkék: HD Bonum TV

A bejegyzés trackback címe:

https://satinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr4312691573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása