Satinfo

Média, tévézés, rádiózás

12 külön csatornává válik az Euronews

2017. május 10. 11:24 - Satinfo

Alapvető átalakítás zajlik az európai hírcsatornánál.

euronews_nagy.jpg

Az Euronews fokozatosan feladja eddigi „egy csatorna, sok nyelv” stratégiáját, és hamarosan 12 különálló csatornával fog jelentkezni. A május 10 és 24-e között lezajló folyamat eredményeképpen véget ér az 1993 óta tartó időszak a hírtelevízió életében, amely egyetlen videojel mellé 12 nyelven kínálta tartalomszolgáltatását.

Az új szerkezeti kialakítás a jövőben lehetővé fogja tenni az egyes szerkesztőségeknek, hogy önálló tudósításokat készítsenek, előtérbe helyezve a saját nyelvterületük számára releváns híreket, továbbá hatékonyabban figyelembe véve az egyes európai régiók hirdetési lehetőségeit.

Jelenleg gőzerővel zajlik a technikai személyzet és mintegy 430 újságíró felkészítése az átállásra, amelyet a következő hónapokban új műsorok és szolgáltatások megjelenése is fémjelezni fog.

Doga

Forrás: http://www.broadbandtvnews.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://satinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr7912495167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása