Satinfo

Média, tévézés, rádiózás

Változatos műsorkínálat kódolatlanul a PRIME-on

2019. március 18. 10:07 - Satinfo

A 750 ezer háztartásban ingyenesen fogható MinDig TV kínálatában a hosszú hétvége után is tovább folytatódnak a kódolatlan hetek.

prime.png

Ezúttal március 18. és március 31. között a TV2 Média Csoporthoz tartozó PRIME televíziós csatornát láthatják kódolatlanul a nézők.

A PRIME változatos műsorblokkokkal készül a kódolatlan időszakra. A műsorkínálatban egyaránt megtalálhatók bűnügyi, akció és vígjáték sorozatok és filmek is. Hétköznap délutánonként és esténként a sorozatok kapnak nagyobb hangsúlyt. Délután az egész családnak szóló szórakoztató sorozatok lesznek képernyőn olyanok, mint a Hegyi Doktor – Újra rendel, A klinika, Charly – Majom a családban és a Don Matteo. Az esti kikapcsolódást a népszerű amerikai bűnügyi sorozatok garantálják. Esténként látható lesz a Dr. Csont, országos premier részekkel érkezik a Hawai Five-O és az NCIS, valamint folytatódik az NCIS: Los Angeles.  Szombat és vasárnap délutánonként Columbóval, azaz Peter Falkkal találkozhatnak a nézők a képernyőn. A hétvégi estéken pedig különböző tematikájú és műfajú filmek kerülnek a középpontba. Szombat esténként a görög lagzi blokk keretében érkezik a Bazi nagy görög lagzi és a Görögbe fogadva. Vasárnap esténként pedig Piedónét, azaz Bud Spencert láthatják az akció-vígjátékok szerelmesei, a Piedone a zsaru, Piedone Hong-Kongban, Piedone Afrikában és a Piedone Egyiptomban című filmekben. A kódolatlan hétvégéken az esti műsorsávban a Féktelenül 1-2 című akció filmek is műsorra kerülnek Sandra Bullock és Keanu Reeves főszereplésével.

A csatorna az 17. programhelyen, az B jelű multiplexen érhető el, további, a vétellel kapcsolatos információ a MinDig TV weboldalán található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az adott csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Doga

Forrás: www.dtvnews.hu

Szólj hozzá!
Címkék: Prime MinDig TV

A bejegyzés trackback címe:

https://satinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr8514698452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása