Satinfo

Média, tévézés, rádiózás

HÁROM CÉG ÉRDEKLŐDIK A BUDAÖRSI 104,8 MHZ-ÉRT

2019. január 08. 11:15 - Satinfo

Ebből kettő a frekvencián jelenleg is sugárzó Budaörs Rádióhoz köthető.

budaors_radio.png

Három cég nyújtott be ajánlatot a Budaörs 104,8 MHz helyi kereskedelmi rádiós frekvencia pályázatán. A jelentkezők között van a jogosultsággal jelenleg is rendelkező Kamaraerdő Alapítvány, illetve a Budaörs Rádió üzemeltetője, a Hunicom Stúdió Kft.

 

A pályázók között találjuk még a Buda Környéki Médiaszolgáltató Kft-t is, ami a Buda Környéki Televíziót működteti.

A pályázati felhívás szerint az aspiráns vállalatok közül az szerezheti meg a legtöbb pontot, amelyik vállalja, hogy legalább 120 perc helyi közélettel foglalkozó műsort, és minden órában legalább két perc egybefüggő hírműsorszámot sugároz az éjszakai órák nélküli napi műsoridőben.

Előnyt jelent az is, ha a pályázó a pályázati ajánlat benyújtását megelőző öt éven belül legalább egy évig folyamatosan rendelkezik vagy rendelkezett a Budaörs 104,8 MHz jogosultságával.

 

Doga

Forrás: www.radiosite.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://satinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr8514547320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása