Satinfo

Média, tévézés, rádiózás

SZLOVÁKIA: HARMINC FREKVENCIÁRA LEHET PÁLYÁZNI

2018. szeptember 24. 12:16 - Satinfo

Köztük az Anténa Rock teljes hálózatára.

antena_rock.jpg

Harminc sugárzási jogosultságért lehet jelentkezni a szlovák Műsorszórási és Műsorterjesztési Tanácsnál az őszi pályázási időszakban – írja a radia.sk. A versenyre bocsátott frekvenciák többsége jelenleg is használatban van.

Pályázható az Anténa Rock teljes hálózata, beleértve a közép-magyarországi régióban is jól vehető 97,6 MHz-et, emellett kiírásra kerültek a pozsonyi Rádio SiTy frekvenciái is. A két rádióállomásnak azért kell újra megküzdenie a sugárzási engedélyeikért, mert a jelenleg érvényes licenceik 2020-ban lejárnak.

Terítékre került még öt, idáig nem használt frekvencia is, például a nagymihályi 93,9 MHz, amit korábban a közszolgálati, magyar nemzetiségi programokat műsorára tűző Pátria Rádiónak mért ki és ítélt oda a hatóság, azonban valamilyen okból kifolyólag nem kezdték meg rajta a műsorszolgáltatást.

A frekvenciákért érdeklődők október 12-ig adhatják le a jelentkezésüket és az ahhoz szükséges dokumentumokat, a pályázók nyilvános meghallgatására pedig november 20-án kerül majd sor.

 

Doga

Forrás: www.radiosite.hu

Szólj hozzá!
Címkék: FM Anténa Rock

A bejegyzés trackback címe:

https://satinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr2614259801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása