Satinfo

Média, tévézés, rádiózás

EGYETLEN PÁLYÁZÓ MARADT VERSENYBEN A KAPOSVÁRI 99,9 MHZ-ÉRT

2018. szeptember 21. 09:28 - Satinfo

A volt Kapos Rádióhoz közeli TIT Rádió Kft-t és a Regionális Rádió Kft-t nem vette nyilvántartásba a Médiatanács.

nmhh_nagy_uj_1.png

A hiánypótlások teljesítését követően az NMHH Médiatanácsa újra elvégezte a kaposvári 99,9 MHz pályázatára beérkezett ajánlatok alaki vizsgálatát, ami után egyedül a Mambó Rádió Kft-t vette pályázati nyilvántartásba, tekintettel arra, hogy a másik két pályázó – TIT Rádió Kft. és Regionális Rádió Kft. – alakilag érvénytelen ajánlatot nyújtott be.

A TIT Rádió Kft. a frekvenciát korábban üzemeltető Kapos Rádió tulajdonosának, a Tudományos Ismeretterjesztő Társulatnak a cége, a Regionális Rádió Kft. pedig több helyi kereskedelmi rádiós jogosultságra is pályázott az elmúlt években, idáig többnyire sikertelenül.

A pályázaton versenytárs nélkül maradt Mambó Rádió Kft. jelenleg a Rádió 1 komlói, mohácsi, pécsi és villányi frekvenciáit működteti.

 

Doga

Forrás: www.radiosite.hu

Szólj hozzá!
Címkék: NMHH FM

A bejegyzés trackback címe:

https://satinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr7214253247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása