Satinfo

Média, tévézés, rádiózás

Windows 10 - folytatódnak majd a megszakadt frissítések

2018. február 19. 14:07 - Satinfo

Kicsi, de annál fontosabb változás kerül bele az operációs rendszerbe.

windows_10.jpg

A különböző Windows-verziók esetében gyakori az a probléma, ha az operációs rendszer elkezdi letölteni a frissítéseket, majd a folyamat - hálózati probléma vagy az akkumulátor lemerülése miatt, esetleg más okból - egyszer megszakad, akkor utána a felhasználó kezdheti az egész dolgot elölről. A jelenség egyszerre bosszantó és időrabló, ráadásul különösen azóta keseríti meg az emberek életét, mióta a Windows 10 miatt a Microsoft gyakran több gigabájtos csomagokat (Őszi Alkotói Frissítés stb.) ad ki.

Szerencsére a Microsoft úgy döntött, hogy véget vet ennek a helyzetnek és - a Windows 10 esetében - hamarosan megoldódik ez a probléma. Dona Sarkar, a Windows Insider Program vezetője a WindowsCentral portálnak azt mondta, hogy tervezik a letöltési eljárás kijavítását. A Windows 10 alatt a Windows Update a jövőben meg fogja jegyezni a letöltések pillanatnyi állapotát és egy - bármilyen okból bekövetkező - fennakadás esetén a folyamatot ugyanonnan folytatja majd, ahol az abbamaradt.

A menedzser azt viszont nem árulta el, hogy a számos felhasználó életét megkönnyítő módosítás várhatóan mikortól kerül bele az operációs rendszerbe, illetve azt sem, hogy azt kizárólag a Windows 10-be integrálják-e, avagy más változatokba (Windows 7) is.

Doga

Forrás: www.sg.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://satinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr6913682074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása