Satinfo

Média, tévézés, rádiózás

Kódolatlan FilmBox több szolgáltatónál

2017. október 24. 13:54 - Satinfo

Két hétre ismét megnyitja csatornáit a FilmBox.

filmbox_live_nagy.jpg

Az őszi kampány részeként, 2017. október 27. és november 13. között öt szolgáltatónál is elérhetők lesznek a FilmBox mozicsatornái. Az időszak központi kínálatát a krimik alkotják.

A kódolatlan időszakban a DIGI és a PR-Telecom három, az Invitel, a UPC Direct valamint a Vidanet pedig négy FilmBox csatornát is megnyit. Az előfizetők – szolgáltatójuk kínálatának függvényében – a FilmBox, a FilmBox Family, a FilmBox Plus, a FilmBox Premium és a FilmBox Extra HD népszerű műsorait, többek között a legsikeresebb krimisorozatokat és -filmeket is megtekinthetik 2017. október 27. és november 13. között.

A FilmBox Premium két sorozattal is készül. Október elején indult a Németországban bombasikert elért Einstein rejtélyei, Tom Beck főszereplésével. A tíz epizódból álló produkció egy fiatal és briliáns elméjű egyetemi professzorról szól, aki lopás és tiltott kábítószerekkel való visszaélés miatt került összetűzésbe a rendőrséggel. Letartóztatás helyett azonban egy visszautasíthatatlan ajánlatot kap: amennyiben segít a bűnügyek feltárásában, úgy megúszhatja a börtönbüntetést. A sorozat főhőse nem más, mint a zseniális tudós, Albert Einstein dédunokája. Az angol drámasorozat, a Rúzs és vér pedig Miáról (Chloe Sevigny) szól, aki valaha férfi volt. Most nő, mi több egy bérgyilkos, aki épp most tudta meg, hogy van egy fia, akinek rákban halt meg az édesanyja, és őt jelölte meg a kisfiú, és annak három testvére gyámjának. Mia ugyan nem adja fel eredeti hivatását, de megpróbál szülőként is helytállni.

A mozicsatornák filmkínálatára sem lehet panasz, hiszen olyan alkotások kerülnek sugárzásra a kódolatlan időszak alatt, mint az Extra HD-n vetített Az utolsó légió az Oscar-díjas Colin Firth főszereplésével, vagy a Coco Chanel a FilmBox Plusról, melyben Shirley MacLaine bújik a híres divattervezőnő bőrébe.

Családi közös filmezéshez a FilmBox Family műsorából érdemes válogatni. A kőmajmok háza című magyar produkció két tizenéves fiúról szól, akik ugyanabban az épületben élnek, illetve éltek. Míg Kornél napjainkban, addig Gyuri 1982-ben volt a ház lakója, és akárcsak egykori szomszédjainak, neki is titokzatos múltja van. A filmben a főszereplő gyerekek mellett olyan nagy magyar művészek is feltűnnek, mint Lázár Kati, Csányi Sándor, Gubás Gabi vagy Jordán Adél. A film alapjául szolgáló ifjúsági regény 2012 tavaszán jelent meg, egy évvel később pedig elnyerte az YBBY „Év Gyerekkönyve” díját.

A FilmBox is kiváló lehetőséget nyújt a kikapcsolódáshoz. A Manhunt – Hajtóvadászat című lengyel-szerb háborús filmdráma kihagyhatatlan a műfaj kedvelőinek. 1943 őszén Wydra, a lengyel partizán egy közeli faluban elfog egy besúgót, és az erdőben bujkáló, éhező egysége elé viszi őt. A táborhelyre érve azonban megdöbbenve tapasztalja, hogy minden bajtársa nyakát elvágták. A férfi sokkját kihasználva a fogoly megszökik, Wydra pedig bosszúra szomjazik...

Doga

Forrás: www.spiintl.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://satinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr9613067796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása