Satinfo

Média, tévézés, rádiózás

eoTV – szabadon az Astráról

2017. augusztus 15. 17:48 - Satinfo

Az európai játékfilmeket és sorozatokat sugárzó adó ingyen fogható az egész kontinensen

eotv.jpg

Augusztus 15-én, délután négy órakor megkezdte működését az eoTV (European Originals TV). Az európai gyártású játékfilmeket és sorozatokat bemutató adó szabadon fogható az Astra műholdrendszer keleti 19,2 fokos pozíciójából.

Az új televízió műsorfolyamában számos érdekességet találhatnak a nézők: augusztus 29-én kezdődik az eddigi legdrágább európai történelmi sorozat, a „Versailles” vetítése, a szabadon fogható televíziók közül elsőként ez eoTV-n. A sorozat egyes részeit keddenként, 20.15-től láthatják a nézők. Szeptember 14-én indul az izgalmas bolgár krimisorozat, az „Undercover” második évada. Nem maradnak kedvükre való műsorok nélkül az értékes brit produkciók rajongói sem – számos érdekességgel várja őket is az eoTV kínálata.

A német nyelvű csatorna részletes vételi paraméterei a következők:

  • műhold: Astra, keleti 19,2 fok
  • frekvencia: 10,921MHz, vízszintes polarizáció
  • szimbólumarány: 22000
  • hibajavítás: FEC 7/8
  • moduláció: DVB-S, QPSK

Doga

Forrás: www.digitalfernsehen.de

Szólj hozzá!
Címkék: Astra eoTV

A bejegyzés trackback címe:

https://satinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr8412750960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása