Satinfo

Média, tévézés, rádiózás

Újabb rangos sportesemény a MinDig TV Applikációban!

2017. július 24. 15:55 - Satinfo

A 2017. július 23-29. között Győrben megrendezésre kerülő EYOF sportversenyeit élőben nézheti minden MinDig TV Applikáció használó.

mindigtv.png

És hogy mi az EYOF? Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál, ahol az ifjúsági korosztályos versenyzőknek is lehetősége van az olimpiai játékok eszmeiségének és szervezési rendjének megismerésére. A sportverseny élőben nyomon követhető a MinDig TV Applikációban helyszínek szerint, 8 különböző csatornán.

Ne hagyja ki a július 23-án 20:30-kor kezdődő Nyitóünnepséget olyan sztárfellépőkkel, mint a The Biebers, a Kerekes Band, a Győri Balett és még sokan mások!

Az egyhetes időszakban olyan sportágak ifjú kiválóságainak drukkolhatunk, mint az atlétika, a judo, a kajak-kenu, kerékpározás, kézilabda, kosárlabda, röplabda, tenisz, torna és úszás. Az egyes napok részletes programjait megtalálja az Applikáció műsorújságjában, ahol emlékeztetőt is beállíthat a kiválasztott sporteseményhez.

További információ itt

Doga

Forrás: www.mindigtv.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://satinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr8212684945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása