Satinfo

Média, tévézés, rádiózás

WIMBLEDON: 2017-TŐL AZ EUROSPORTON!

2017. június 20. 13:18 - Satinfo

Az új megegyezés értelmében az Eurosport további 16 országban közvetíti majd a The Championships mérkőzéseit.

wimbledon.jpgeurosport.jpg

Az új országok: Magyarország, Albánia, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Hollandia, Horvátország, Finnország, Izland, Koszovó, Macedónia, Montenegró, Norvégia, Románia, Szerbia, Szlovénia, Svédország.

 

A három évre szóló megállapodás a 2017 és 2019 között megrendezett The Championships exkluzív televíziós és digitális közvetítési jogait tartalmazza.

A megállapodásnak köszönhetően így idéntől az Eurosport adja mind a négy tenisz Grand Slam tornát – Wimbledon, Ausztrál Nyílt Teniszbajnokság, Roland Garros, US Open – Európa 25 országban, köztük Magyarországon!

Az Eurosport tovább erősíti pozícióját Európában, mint a Grand Slam tornák otthona. A The All England Lawn Tennis and Croquet Club, Wimbledon képviselőivel kötött új megállapodás keretében az Eurosport az eddigieken felül további 16 országban közvetítheti élőben a The Championships összes mérkőzését.

Ez jelentős mértékű bővülés a csatorna számára, hiszen a 2015-re vonatkozó belga közvetítési jog megszerzése előtt az Eurosport nem közvetítette a wimbledoni tenisztorna eseményeit.

A 2017-től kezdve a The Championship összes mérkőzése látható lesz az Eurosport csatornáin, valamint az Eurosport Playeren Magyarország, Albánia, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Hollandia, Horvátország, Finnország, Izland, Koszovó, Macedónia, Montenegró, Norvégia, Románia, Szerbia, Szlovénia, Svédország területén.

A három évre szóló megállapodás a 2017 és 2019 közötti időszakban az exkluzív televíziós és digitális jogokat is tartalmazza.

“A wimbledoni teniszbajnokság közvetítési jogainak kiterjesztése azt jelenti, hogy 25 országban mind a négy Grand Slam tornát mi közvetítjük, mellyel a Grand Slam tornák valódi otthonává válunk Európában. A The All England Lawn Tennis and Croquet Clubbal kötött hosszú távú megállapodásunk támogatja az Eurosport azon stratégiáját, mely szerint kihagyhatatlan prémiumtartalmakat teszünk elérhetővé rajongóink számára, minden képernyőn” – nyilatkozta Peter Hutton, az Eurosport vezérigazgatója.

A rajongók a televízió képernyőjén keresztül élvezhetik az egész napos élő teniszközvetítéseket, ezen felül nyomon követhetik a bekamerázott pályákon zajló események minden egyes pillanatát az Eurosport Playeren.

Doga

Forrás: www.hosszabitas.hu / Eurosport

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://satinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr1112608619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása