Satinfo

Média, tévézés, rádiózás

Friss DAB+ kampány megújult logóval – Németországban

2017. április 18. 09:16 - Satinfo

A Németországi Digitálisrádió Egyesület üdvözli az új DAB+ logóval frissített kampányt.

dab_logo_nagy.jpg

„DAB+. Több rádió”

Néhány napja új DAB+ logót mutatott be a német közszolgálati rádiókat és televíziókat tömörítő ARD. Az új logót a Német Digitálisrádió Egyesülettel közösen alakították ki: az egyesület ezzel a lépéssel is aktívan támogatni kívánja a földfelszíni digitális rádiós műsorszórás népszerűsítését. A frissített médiakampány május másodikán indul útjára, a promócióban az ARD, a Deutschlandradio, különböző kereskedelmi rádiók, DAB+ rádiókészülék-gyártók és hálózatszolgáltatók vesznek részt.

„Minden piaci szereplőt szívesen látunk a DAB+ új márkaarculatának népszerűsítésében. Akciónk hatalmas lehetőséget nyújt a DAB+ számára”, nyilatkozta Dr. Willi Steul, a Németországi Digitálisrádió Egyesület elnöke és a Deutschlandradio intendánsa az infosat.de szaklapnak.

„Az új, meggyőzőbb logó minden kommunikációs csatornán egységesen és nyomatékosan hívja fel a figyelmet a digitális rádiózásra. Az ARD olyan konstrukciós elemeket fejlesztett ki, amelyeket az egyesület irodáján keresztül minden piaci szereplő is ingyenesen meg tud kapni. A Németországi Digitálisrádió Egyesület üdvözli az új designt, amelyet fontos stratégiai lépésnek tart a DAB+ további piaci fejlesztése szempontjából.”

Az egyesület tagjai aktívan részt fognak venni az új technológia népszerűsítésében, mind a közszolgálati, mind a kereskedelmi média reklámfelületein, mind pedig az interneten, különféle rendezvényeken vagy a szakkereskedésekben.

A rádiót formáló, újrarajzolt szó-kép ikonográfia a „Mehr Radio”, azaz „Több rádió” felirattal együtt könnyen felismerhetően és univerzálisan hirdeti a DAB+ szabványt. A kifejező tipográfiájú és harmonikus színvilágú ábra minden kommunikációs csatornán pregnáns üzenete valószínűleg az eddigieknél hatékonyabban fogja tudni felhívni a hallgatók figyelmét a digitális rádiózásra.

Doga

Forrás: www.infosat.de

Szólj hozzá!
Címkék: DAB+

A bejegyzés trackback címe:

https://satinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr3912433753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása