Satinfo

Média, tévézés, rádiózás

A „Kymeta” újfajta antennája

2017. március 13. 12:50 - Satinfo

A Satelitte 2017 kiállításon újfajta, szoftvervezérelt antennát mutatott be a Kymeta cég.

kymeta_nagy.jpg

 

A műholdas jelek tökéletesebb vételét ígéri a Kymeta nevű cég legújabb fejlesztésű antennája, amelyet elsősorban a mobiltelefonálás területén lehet rendkívül hatékonyan felhasználni. A szoftvervezérelt eszköz segítségével mozgó járműveken, buszokon és vonatokon, valamint az eddig nehezen ellátott területeken is zavartalan mobil térerőt képes biztosítani, olyannyira, hogy a washingtoni rendezvényen még a globális mobilhálózat utópiája is szóba került.

Az új technológia extra lapos antennákat használ, kiváltva a méretes tányérokat. Az iDirect és az Intelsat cégekkel együttműködve az amerikai vállalat azt tervezi, hogy még az idén megkezdi azt a szolgáltatását, amely még a legfélreesőbb területeken is stabil műholdas vételt fog lehetővé tenni. Az úgynevezett mTenna-technológia a tervek szerint 2017 májusától lesz elérhető a felhasználók számára.

Doga

Forrás: www.digitalfernsehen.de

Szólj hozzá!
Címkék: Eutelsat Kymeta

A bejegyzés trackback címe:

https://satinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr3412334519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása