Satinfo

Média, tévézés, rádiózás

Az angol Vintage TV átmenetileg szünetelteti műsorsugárzását

2018. augusztus 29. 11:50 - Satinfo

A keleti 28,2 fokról átmenetileg nem fogható a régi zenéket sugárzó adó műsora

vintage_tv.png

Az elsősorban az 50 év felettieket megcélzó brit Vintage TV zenei és pop-kulturális műsora átmenetileg nem fogható az Astra műholdrendszer keleti 28,2 fokos pozíciójából. Az eredetileg is ingyenes csatorna az interneten továbbra is szabadon elérhető a watch.vintage.tv címen, ahogy arról az adó beszámolt internetes oldalán. Eddig a Vintage TV műsorát a brit Sky-csomag szabadon fogható részeként lehetett nézni az Astra keleti 28,2 fokos pozíciójából, a 11,597MHz-es frekvencián függőleges polarizációval, SR 22000-es szimbólumaránnyal és FEC 5/6-os hibajavítás mellett.

A csatorna vezetőinek hivatalos tájékoztatása szerint a BSkyB platformszolgáltatóval folytatott tárgyalások alapján a Vintage TV új ajánlatot kapott a Sky-platformra történő visszatérésre, és hamarosan nyilvánosságra is fogják hozni a műholdas műsorsugárzás újraindításának dátumát. Addig is az interneten nézhető a zenetévé műsora.

A 2010 szeptemberében indult program főleg az 50 év feletti korosztály zenei ízlését próbálja kiszolgálni az 1940 és 1980 közötti zenei stílusok és trendek bemutatásával. A csatorna ezenkívül 500 különleges zenés videót és szórakoztató sorozatokat is műsoron tart, valamint a BBC, az ITN, a Channel 4, az Eagle Rock és a DCD archív felvételeinek sugárzási jogával is rendelkezik.

 

Doga

Forrás: www.infosat.de

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://satinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr8214209721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása