Satinfo

Média, tévézés, rádiózás

Több csúcskategóriás mobiltelefon is bemutatkozik az MWC alatt

2018. február 12. 13:40 - Satinfo

Nem mindegyik gyártó árulta el terveit, de így is több érdekességre számíthatunk.

mwc_2018.png

Hónapok óta ismert, hogy a csúcskategóriás okostelefonok soron következő generációjának bizonyos képviselői a február végén esedékes MWC alatt mutatkoznak majd be a nagyközönség előtt. A lista szépen alakul, itt már nagyjából tudjuk, hogy mire is számíthatunk.

Egyelőre persze csak külső szemlélődők állítottak össze ilyen felsorolást, hiszen a hivatalos jelzések nem minden esetben állnak rendelkezésre. Ebből mindenesetre kiderül, hogy már 25-én, vagyis vasárnap, egyszerre három sajtótájékoztatóra kerül sor, így több új zászlóshajót is megismerhetünk majd. A sort a Huawei nyitja meg, amely ugyan csak középkategóriás megoldásokat harangozott be, az azonban már korábban kiszivárgott, hogy a P20 tripla-kamerát kaphat, ezt pedig most megerősíteni látszik a későbbre, egészen pontosan március 27-re szóló meghívó. A HMD ugyanekkor a Nokia 9-ről ránthatja le a leplet, míg a Samsung saját eseményén a Galaxy S9 és S9+ típusokat mutatná be.

Hétfőn, február 26-án, a Sony saját bejelentésére kerül majd sor, itt pedig az Xperia XZ2 és az Xperia XZ Pro párosát ismerhetjük majd meg közelebbről. Itt korábban már felmerült, hogy a gyártó jelentős mértékben módosítana saját telefonjainak dizájnján, mint ahogy az is előfordulhat, hogy az Xperia XA2 Ultra mutatkozik majd be a látogatók előtt. Kedden ezt követné az Asus sajtótájékoztatója, ahol minden bizonnyal a ZenFone 5 család tagjai bukkannának fel, bár nem is olyan rég arról olvashattunk, hogy ezek az új jövevények csak márciusban válnak majd elérhetővé – ez persze a kereskedelmi forgalomban való megjelenésre vonatkozhat, ettől még a bemutatóra sort keríthetnek a hónap végén.

Doga

Forrás: www.sg.hu

Szólj hozzá!
Címkék: Okostelefon MWC

A bejegyzés trackback címe:

https://satinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr6613658944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása