Satinfo

Média, tévézés, rádiózás

Októberben a FOX csatorna elérhető a MinDig TV Extra alapcsomagban

2017. október 04. 10:45 - Satinfo

2017. október 1. és 31. között a FOX csatorna megnyílik a MinDig TV Extra Alapcsomag nézői számára.

fox_tv_nagy.jpg

A FOX a világ egyik legnépszerűbb szórakoztató csatornája, amely drámát, komédiát, science fictiont, akciót és animációt is felvonultató programkínálattal várja nézőit. A FOX legnépszerűbb műsora a kultikus The Walking Dead és az X-Men univerzumban játszódó Légió. A csatorna kínálatában olyan világszerte ismert sorozatok is szerepelnek, mint a The Strain – A kór, az Outcast, a Wayward Pines, vagy minden idők legsikeresebb animációs filmsorozata, A Simpson család.

Az októberi időszak alatti FOX premier műsorok:

The Walking Dead 8. Évad – premier október 23., 22.00

A kultikus zombisorozat legújabb évada is világpremierrel érkezik a FOX-ra. Az évad a sorozat 100. epizódjával nyit, amely már az amerikai vetítés után néhány órával hazánkban is látható lesz! Ebben az évadban Rick totális háborút hirdet Negan csapatai ellen. A Megváltók többen vannak, jobban felszereltek és könyörtelenek, de Rick és az egyesített közösségek egy szebb jövő ígéretéért küzdenek. Meghúzzák a frontvonalat, és kezdetét veszi a pörgős és akciódús hadművelet. Vissza kell szerezniük a szabadságukat, ha élni akarnak. Ha új otthont akarnak építeni. Más háborúkhoz hasonlóan itt is veszteségekre kell számítani. Áldozatokra. De Rickkel Alexandria, Maggie-vel Hilltop és Ezekiel királlyal a Királyság élén Negan és a Megváltók uralma talán a végéhez közeledik.

Az alvilág királynője – keddenként 21.55-kor

Az alvilág királynője a világszerte nagy népszerűségnek örvendő Arturo Pérez-Reverte: A Dél királynője című regényén alapuló sorozat, amely egy bűnszervezet vezetőjének felemelkedését meséli el. Teresa Mendoza (Alice Braga) drogdíler barátja meggyilkolása után menekülni kényszerül. Miközben korábbi életét maga mögött hagyja, az Amerikában menedéket kereső nő váratlan szövetségest talál a múltból, akivel közösen próbálják megdönteni az őt üldöző drogkartell vezetőjének uralmát keddenként 21.55-kor.

Éber szemek – csütörtökönként 21.00-kor

Jason Priestley-t a Beverly Hills 90210 sorozat Brendonjaként ismerte meg a világ. A jóképű színész azóta számos műsorban szerepelt, valamint rendezőként és producerként is több sorozaton dolgozott. Legutóbbi főszerepét az Éber szemek című szériában kapta, ahol Matt Shade egykori hokijátékost alakítja, akinek élete teljes fordulatot vesz, miután csatlakozik Angie Everett (Cindy Sampson) magánnyomozóhoz. A második évadra Matt és Angie összecsiszolódnak, és partnerségük eredménye egy virágzó vállalkozás, amely új asszisztenssel, Zoéval bővül. Zoe olykor villámhárítóként is működik a két eltérő habitusú ember között. Az új évadban további bonyodalmat okoz, hogy Shade randevúzni kezd egy ügyféllel, így magánéletének változásai a munkájára is kihatnak... Éber szemek új részek csütörtökönként 21 órakor.

Tartsanak a FOX csatornával októberben az Alapcsomag előfizetői is!

Doga

Forrás: www.mindigtv.hu

Szólj hozzá!
Címkék: FOX MinDig TV

A bejegyzés trackback címe:

https://satinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr8512927159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása