Satinfo

Média, tévézés, rádiózás

Szeptemberben a Cartoon Network elérhető a MinDig TV Extra alapcsomagban is

2017. augusztus 25. 16:19 - Satinfo

Hosszabbítsd meg a szünidőt egy hónappal: kódolatlan hónap a Cartoon Network csatornán a MinDig TV Extra alapcsomag előfizetői számára.

mindig_tv_nagy.jpg

A tanévnyitó alkalmából a Cartoon Network igazi meglepetéssel készült, hogy a fárasztó iskolai órák után a legújabb premierműsorok előtt lazíthassanak a gyerekek: a csatorna szeptember 1-jétől 30-áig minden előfizető számára ingyenesen elérhető! Szeptemberben a premierepizódokkal jelentkező Gumball csodálatos világa, Pindúr pandúrok és Steven Universe mellett vadonatúj sorozatok is bemutatkoznak: érkezik az OK K.O.! Legyünk hősök! és a Derült égből fasírt.

Az élet nem ér annyit jó falatok nélkül. Flint feltalálónak készül és kalandra éhezik. Elhatározza, hogy olyan gépet épít, amely az esőt is ínycsiklandó fogásokká változtatja. A Sony mozifilmjéhez készült 2D-s sorozat, Derült égből fasírt szeptember 18-tól hétköznaponként 17:40-kor a Cartoon Networkön.

A világ megmentése minden nap, lefekvés előtt nem kis feladat. Főleg, ha az ember lánya gyerek! A vagány triót, Sziporkát, Puszedlit és Csuporkát Utónium Professzor alkotta meg egy baleset következtében. A három virgonc kislány vadonatúj sorozatban tért vissza, hogy ismét megvédje Bogárfalvát a gonosztevőktől. A Pindúr pandúrok új epizódjai szeptember 8-tól hétköznaponként, 15:15-kor láthatók a Cartoon Networkön.

A Gumball csodálatos világa főszereplői Wattersonék. Ők Anais, a zseni kislány; Richard, az apa, aki nem a munka hőse, szemben a gyárban robotoló feleségével, Nicole-lal; Darwin, a lábakat növesztett aranyhal; és a címadó macska, Gumball, aki a virgonc tizenkét évesek életét éli. Lököttsége határtalan optimizmussal párosul, ezért állandó körülötte a zűrzavar. Új részek szeptember 11-től minden hétköznap 17:05-kor a Cartoon Networkön.

Doga

Forrás: www.mindigtv.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://satinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr3512779254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása