Satinfo

Média, tévézés, rádiózás

Együttműködési megállapodást kötött az Antenna Hungaria Zrt. és a Széchenyi István Egyetem

2017. április 14. 15:26 - Satinfo

Együttműködési megállapodást kötött egymással az Antenna Hungaria Zrt. és a Széchenyi István Egyetem Győrben, 2017. április 13-án.

antenna_hungaria.png

A megállapodás a Felek hallgatókkal, oktatással, kutatási projektekkel és egyetemi rendezvényekkel kapcsolatos együttműködésének kereteit adja meg.

Az együttműködés részeként az Antenna Hungaria támogatja a BSc, MSc és PhD hallgatók szakirányú továbbképzését, hozzájárul a hallgatók gyakorlati ismereteinek bővítéséhez a műsorszórás, távközlés, távközlés-informatika és streaming területén. Az Antenna Hungaria tevőlegesen részt vesz a hallgatók gyakorlati képzésében, valamint az Egyetemen működő tudományos diákköröket be kívánja vonni a szakmai munkájába. A Felek célul tűzték ki az Antenna Hungaria diplomás szakember-utánpótlásának biztosítását is.  Az együttműködés keretében az Antenna Hungaria anyagi támogatásával lehetőség nyílik hallgatói ösztöndíjak alapítására.

A megállapodás tartalmazza az Antenna Hungaria és a Széchenyi István Egyetem közös kutatási tevékenységeinek főbb területeit, melyek például a vezeték nélküli szolgáltatások, különösen a digitális és analóg műsorszórás, a multimédiás szolgáltatások, illetve távközlési kommunikációs hálózatok.

Az oktatási célkitűzések között szerepel a digitális műsorszórással kapcsolatos kurzusok tematikájának, tananyagának folyamatos fejlesztése, szakdolgozati, diplomamunka és doktori témák kidolgozása, a hallgatók szakirányú továbbképzése, illetve a hallgatók szakdolgozat- és diplomamunka témái minőségének javítása, spektrumának szélesítése, a dolgozatok színvonalának és gyakorlati alkalmazhatóságának növelése, ennek érdekében vállalati szakemberek bevonására kerül sor az oktatásba.

Az Antenna Hungaria szakmai és anyagi támogatást biztosít a Széchenyi István Egyetemen megrendezésre kerülő Távközlési Világnap, valamint a hallgatók elhelyezkedését segítő Állásbörze rendezvényeihez.

Doga

Forrás: www.ahrt.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://satinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr8612426473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.