Satinfo

Média, tévézés, rádiózás

Április 4-től elérhető az AMC filmcsatorna a MinDig TV Extra Alapcsomagjában

2017. április 04. 18:38 - Satinfo

Az AMC Networks International Central Europe és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján a több mint százezer előfizetővel rendelkező MinDig TV Extra Alapcsomagja 2017. április 4-től az AMC filmcsatornával bővül ki.

mindig_tv_nagy.jpg

Az AMC Networks International Central Europe és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján a több mint százezer előfizetővel rendelkező MinDig TV Extra Alapcsomagja 2017. április 4-től az AMC filmcsatornával bővül ki, valamint továbbra is elérhető lesz a MinDig TV kínálatában a C8 csatorna.

Az AMC csatorna a D jelű, országos lefedettségű multiplexen a 21. programhelyen lesz elérhető, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu/lefedettseg oldalon érhető el. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a fenti csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Doga

Forrás: www.mindigtv.hu

Szólj hozzá!
Címkék: MinDig TV AMC

A bejegyzés trackback címe:

https://satinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr812401047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása